17 december 2009

Marsmallow-fudge

  • 4 dl socker
  • 2 dl vispgrädde
  • 100g margarin
  • 4 dl små marsmallows
  • 200g mörk choklad
  1. Koka sockret, vispgrädden, margarinet och marsmallowsen i 10 minuter så marsmallowsen smälter.
  2. Bryt ner chokladen i mindere bitar. Ta kastrullen från värmen och tillsätt chokladen. Rör om tills de smält.
  3. Bre ut smeten på en smörpapperstäckt form (ca 20x30cm). Låt stelna och skär sedan i små bitar.

___________________________________________________
Eh ja. Ledig idag och då passade jag på att göra fudge. Inte klokt vad jag bakat och hållt på de senaste veckorna. Man skulle nästan kunna tro att det snart är jul. Har även slagit in lite julklappar men självklart ska det inte finnas något snöre då...
Snart ska jag ge mig ut i snöstormen mot bussen (30 minuter att gå dit!) och åka till pappa.

Kram & puss

1 kommentar: