Med mammas hjälp slängde jag ihop lite cupcakes. Mums goda! Smakade typ som chokladbollar.
KLADDMUFFINS:
4 ägg
6dl socker
2 dl mjöl
8msk kakao
200g havregryn
2tsk vaniljsocker
200g smält smör
Blanda alla ingredienser, vispa ej. Fyll i formar nästa ända upp, jäser ej mycket - ska kladda!
175 grader ca 20 min.
Amerikanaska muffinsformar 25-30 min.
Titta till ibland.
CHOKLADFROSTING:
60g mjukt smör
5 dl florsocker
0,5dl kakao
1tsk vaniljsocker
100g filadelfiaost
1msk varmt kaffe
6dl socker
2 dl mjöl
8msk kakao
200g havregryn
2tsk vaniljsocker
200g smält smör
Blanda alla ingredienser, vispa ej. Fyll i formar nästa ända upp, jäser ej mycket - ska kladda!
175 grader ca 20 min.
Amerikanaska muffinsformar 25-30 min.
Titta till ibland.
CHOKLADFROSTING:
60g mjukt smör
5 dl florsocker
0,5dl kakao
1tsk vaniljsocker
100g filadelfiaost
1msk varmt kaffe
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar